O Wydawnictwie | Darmowa dostawa od 200 zł! | wersja beta

Promocje

Rabaty - Mega pakiety - Zestawy prezentowe - Wyprzedaże - Książki uszkodzone - Końcówki nakładów Pokaż wszystko

polecane szkolenia

Temat: Rewolucje (nie tylko kuchenne) z afazją – praca z dzieckiem z perspektywy terapeuty i rodzicaData: 17 listopada 2017więcej
Polityka prywatności

Polityka prywatności

 Szanowni Państwo,

uprzejmie informujemy, że na potrzeby RODO (Ogólne Rozporządzenie o Ochronie Danych Osobowych) – dane osobowe są przetwarzane w Wydawnictwie Edukacyjnym w następujący sposób:

  1. w przypadku odbiorców newslettera: adres e-mail – w celu informowania o promocjach i wydarzeniach organizowanych przez Wydawnictwo Edukacyjne Sp. zo.o.;
  2. w przypadku klientów, którzy dokonywali zakupu w księgarni internetowej: imię, nazwisko, adres e-mail, adres pocztowy, numer telefonu, numer IP komputera, z którego dokonano zamówienia – w celu realizacji zamówień, wystawiania faktur, informowania o promocjach i wydarzeniach organizowanych przez Wydawnictwo Edukacyjne Sp. z o.o.;
  3. w przypadku pracowników i wszelkiego rodzaju współpracowników, którzy otrzymywali z Wydawnictwa Edukacyjnego Sp. z o.o. wynagrodzenie z jakiegokolwiek tytułu (autorów, recenzentów, tłumaczy, redaktorów, korektorów, łamaczy, grafików itd.):
  • Imię i nazwisko:
  • Data urodzenia:
  • PESEL:
  • Dokładny adres z kodem:
  • Adres e-mail; numer telefonu
  • Nazwa i adres urzędu skarbowego:
  • Nr konta bankowego:

– w celu zawierania i realizacji umów, wystawiania dokumentów niezbędnych do rozliczeń podatkowych, formułowania ofert współpracy;

    4. w przypadku osób starających się o pracę w Wydawnictwie Edukacyjnym Sp. z o.o.: imię, nazwisko, adres e-mail, adres, numer telefonu, data i miejsce urodzenia i wszelkie inne dane podane w dokumentach aplikacyjnych – w celu prowadzenia procesu rekrutacyjnego.

 W związku z tym informujemy, że:

  1. administratorem Państwa danych jest Wydawnictwo Edukacyjne z siedzibą w Krakowie, ul. Wielkotyrnowska 35
  2. wymienione dane osobowe znajdują się w naszym zasobie z racji zapisania się na listę odbiorców newslettera, zarejestrowania się lub złożenia zamówienia w księgarni internetowej, podjęcia pracy lub współpracy z Wydawnictwem Edukacyjnym sp. z o.o. na podstawie odpowiedniej umowy lub złożenia dokumentów aplikacyjnych;
  3. podstawą prawną przetwarzania Państwa danych osobowych jest zgoda udzielona w momencie zapisu na listę odbiorców newslettera, zarejestrowania się lub złożenia zamówienia w księgarni internetowej, podpisania umowy z Wydawnictwem Edukacyjnym Sp. z o.o. lub złożenia dokumentów aplikacyjnych;
  4. powierzone dane przetwarzane są na zasadzie dobrowolności i będą przechowywane tylko do momentu złożenia sprzeciwu wobec przetwarzania danych lub zgłoszenia żądania ich usunięcia;
  5. dane osobowe, jeśli będzie to konieczne, mogą być przekazane podmiotom przetwarzającym (podwykonawcom, np. dostawcom rozwiązań informatycznych), którym zlecimy to zadanie;
  6. dane osobowe nie będą przekazywane do państw trzecich ani organizacji międzynarodowych;
  7. dane osobowe nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany i nie będą profilowane;
  8. przysługuje Państwu prawo dostępu do treści danych, ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania oraz do przenoszenia danych osobowych, a także prawo wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych;
  9. przysługuje Państwu prawo wniesienia skargi do Urzędu Ochrony Danych Osobowych, w wypadku uznania, że przetwarzanie Państwa danych osobowych narusza przepisy prawa;
  10. w każdej sprawie dotyczącej przetwarzania Państwa danych osobowych można się z nami skontaktować pod adresem e-mail: marketing@we.pl

Dochowujemy wszelkich starań, aby zadbać o bezpieczeństwo Państwa danych osobowych.

Z wyrazami szacunku

Zespół Wydawnictwa Edukacyjnego

do góry
do góry
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl